top of page

БОЯ И ШПАКЛОВКА

БОЯТА И ШПАКЛОВКАТА ВЪРВАТ РЪКА ЗА РЪКА! „Най-добрият вариант е този, който боядисва да изпълни и шпакловката преди това, тъй  като след полагането на боята, той сам ще отстрани  своите пропуски, без да вини друг или да търси допълнително пари.“

Коментар: „ ЕДВА СЛЕД ПОЛАГАНЕТО НА БОЯТА

СЕ ВИЖДА РАБОТАТА НА ШПАКЛОВКАДЖИЯТА!

ШПАКЛОВКИ И БОИ:

 

Днес разнообразието на материали за шпакловка е изключително голямо.  Според зависимост от дадената необходимост може да се използва Сатен гипс , фина шпакловка  подходяща за коригиране на неравности и пукнатини по тавани и стени в сухи помещения, Циментова шпакловка за мокри помещения, тъй като е влагоустойчива или Шпакловка с теракол подходяща за подове, екстериорни повърхности и други  отново в мокри помещения, използват се и Гипсови шпакловки за запълване на по-големи неравности  и  дупки по стени и тавани.

 

Боята е крайният завършек на стените и таваните, от които до голяма степен зависи бъдещото ви настроение. Доказано е че цветовете влияят пряко на човешките емоции и дори върху физиологията в зависимост от пола, годините и второстепенни фактори. Цветът на стените и тавана на едно помещение трябва да бъде съобразено от предназначението, разположението и големината му. Ако помещението е мрачно, то задължително трябва да се изберат цветове отразяващи светлината.  При малки помещения е добре да се изберат цветове, които биха създали илюзията за по голям обем. А при използването на повече от един цвят в едно помещение е важно да бъде постигната хармония зависеща от тоналността на цветовете.

Луксозна боя
Ефтина боя

За Контакти 

Направете заявка за Оглед или Консултация чрез лично съобщение или Ни се обадите на следния телефон:

Thanks! Message sent.

Телефон за Kонтакти:

0879 / 436030
ОБАДЕТЕ НИ СЕ
за Kонсултация и Oглед​
bottom of page