top of page

ЕЛ и ВИК - ИНСТАЛАЦИИ

РАБОТАТА НА ЕЛ И ВИК МАЙСТОРА Е СКРИТА ЗА ОЧИТЕ, НО НАКРАЯ КОМФОРТА НА НАШЕТО БИТИЕ Е РЕЗУЛТАТ ОТ ТЕХНИТЕ ЗНАНИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. „ Професионалната работа на ВиК и Ел майстора е доказана, чак тогава, когато никога не се сетим   за тях.

Коментар: „Да докараш вода или електроенергия на място, където преди е нямало си е вид магия“

ЕЛ И ВИК УСЛУГИ

 

Съществуват множество проблеми със старите ВиК инсталации, които могат да бъдат решени чрез цялостна подмяна на старата инсталация или да се използват специализирани методи за решаването на тези проблеми, което ще Ви спести излишни пари, време и нерви за къртене, цялостна подмяна на ВиК и неизбежен основен ремонт след това. Средствата необходими за това са специализирана диагностика, откриване на конкретните проблемни зони при течове или отпушване на старите тръби-канали, мивки, тоалетни и сифони.

 

Ако сте на път да извършвате цялостен ремонт на старо жилище, то Ние в този случай Ви препоръчваме да подмените цялостно ВиК инсталацията. Съвременните тръби притежават изключително по голяма дълготрайност на експлоатация, което е гарантирана бъдеща икономия и пестене на пари. Това е най-сигурна и евтина инвестиция в дългосрочен план.

 

Същото важи и за ЕЛ инсталацията, когато се отнася за старо жилище със стара инсталация. Опита ни сочи, че стандартите на строителството от миналото не покриват настоящата консумация на ток, поради редица ново-появили се електроуреди и по-голямата ни лична консумация.

 

Относно обзавеждането на ВиК и Ел, по-конкретно: мивки, тоалетни чинии, моноблок, скрита структура, вентилатори, бойлери , ключове и контакти, осветления, табла и други, то ние можем да Ви препоръчаме и ще изпълним професионално и по каталог изключително голямо разнообразие от продукти, които да отговарят на вашите желания и потребности, съобразени с редица параметри, някой за които дори Вие на се сещате, но Ние, благодарение на практиката ще Ви подсетим.

монтаж на електрическо табло
монтаж на осветителни тела
монтаж на мивка
монтаж на моноблок и скрита структура

За Контакти 

Направете заявка за Оглед или Консултация чрез лично съобщение или Ни се обадите на следния телефон:

Thanks! Message sent.

Телефон за Kонтакти:

0879 / 436030
ОБАДЕТЕ НИ СЕ
за Kонсултация и Oглед​
bottom of page