top of page

МОНТАЖ НА ГИПСОКАРТОН

ГИПСОКАРТОНЪТ Е НОВИЯТ НАЧИН НА СТРОИТЕЛСТВО!  

„С гипсокартон Вие можете да разгърнете до краен предел вашето въображение"

Коментар:  АКО НЯКОЙ „МАЙСТОР“ ВИ КАЖЕ:

– ТАЗИ ФИГУРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ С ГИПСОКАРТОН,

ТО ТОЙ НЕ Е МАЙСТОР!

ЗАЩО ДА БЪДЕ ГИПСОКАРТОН?

 

Той решава едновременно вашата звукоизолация, топлоизолация, акустика и пожароустойчивост. 

 

Екологичен материал е и е удобен за експлоатация във всякакъв тип помещения – мокри или сухи. Лесен е за употреба и е най-удобния материал с който могат да се създадат безброй фигури и декорации по стени и тавани, чието разнообразие зависи единствено от границите на вашето въображение .

 

Гипсокартонът е лек материал, а монтажът му е сух, което повишава бързината и ефективността на изпълнението му, това води до по-ниски цени на труд, по-добро качество на изпълнението и не на последно място по-малко отпадъци, и по висока чистота по време на самото изпълнение.

 

Изключително удобен материал е за изравняване на стари стени и тавани изпълнени от мазилка. След полагането му е необходима частична шпакловка по фугите между гипсокартонените плоскости, а крайният ефект след боята е идеално права равнина, която трудно би била реализуема с гипсова или варо-циментова мазилка.

 

Идеално решение за скриване на различен тип комуникации, като например вертикалните щрангове по бани, вентилационни тръби по кухни или ел инсталации по стени и тавани.

 

Освен, че гипсокартона е лесен за монтаж, то той е и много лесен за демонтаж, което би улеснило една бъдеща промяна, която Вие бихте пожелали след време или в самия момент на строителството.

растерен таван
гипсокартон
преградна стена от гипсокартон

За Контакти 

Направете заявка за Оглед или Консултация чрез лично съобщение или Ни се обадите на следния телефон:

Thanks! Message sent.

Телефон за Kонтакти:

0879 / 436030
ОБАДЕТЕ НИ СЕ
за Kонсултация и Oглед​
bottom of page