top of page

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

"ТАМ КЪДЕТО ТЕЧЕ, ПАК ЩЕ ТЕЧЕ "-  Фраза, която след нашето успешно завършване на ремонта ви, няма да изречете никога, за разлика от много подлъгани хора платили не малко пари за своя нов дом.

Коментар: „ Доброто качество е ефтина услуга, а най-доброто качество е най-ефтинатта услуга, която заслужавате.

ИЗОЛАЦИИ:

 

Хидроизолацията е най-подценената строителна операция особено от строителите в масовата практика. Толкова подценена и пренебрегната, че 90% от новите сгради имат течове от покрива или етажни течове от мокрите помещения. Грехота е след завършването на един нов и луксозен ремонт да бъдат проявени течове, в следствие на което да се наложи да се кърти и събаря перфектно извършената работа – загуба на много пари, време и нерви. В нашата практика Ние отделяме равно време за хидроизолацията, колкото и за довършителните работи върху нея. След завършването и правим цялостно заснемане и водна проба, и едва след преминаването на тези процедури продължаваме със строителните дейности. Това е икономия,  която не се вижда и с ръка на сърце можем да я кръстим – „отстъпка“ , „промоция“ , „най-ефтината услуга“ , „бонус“ и каквото друго Вие се сетите, защото след, като Ние си тръгнем няма да имате нужда нито от нас, нито и от други строители.

 

Топлоизолацията се дели на завършваща-крайна и скрита. Завършващата е EPS или XPS, според местоположението си. В участъци достъпни за човека е задължително полагането на XPS , тъй като неговите якостни качества са много по високи от тези на EPS. Дебелината на Топлоизолацията е препоръчително да се избере след пресмятане от професионалисти, така че да не е по-тънка от колкото е необходима или по-дебела и съответно по-скъпа от колкото Ви трябва, а и още по лошо да предизвика конденз.

 

Ако Ви е писнало от оплакванията на комшиите под Вас за шума, който се образува от домашния ви любимец, играта на децата ви или местенето на мебели по пода, то ние Ви предлагаме полагането на топлоизолация – подов xps , който освен, като топлоизолационен материал ще извърши и идеалната функция на шумоизолация, особено ако предвиждате завършването на пода  с ламиниран паркет.

топлоизолация, монтаж на скеле
хидроизолация
ремонт на покрив

За Контакти 

Направете заявка за Оглед или Консултация чрез лично съобщение или Ни се обадите на следния телефон:

Thanks! Message sent.

Телефон за Kонтакти:

0879 / 436030
ОБАДЕТЕ НИ СЕ
за Kонсултация и Oглед​
bottom of page