top of page

За Нас - говоря Аз / инж. Емил Кука / 

vipmaistor

Ако е дошло време да ремонтирате вашия дом, или сте купили ново жилище, което искате да придобие Ваш "ОБРАЗ ИЛИ ПОДОБИЕ"

Разказва ли Ви се..?! 

Случвало ли Ви се е да се разхождате по улиците на София и да изпитвате чувството, че всичко наоколо е Ваш дом ?.. или може би, когато пътувате с кола и сте на изхода на София в огромния трафик по посока предстоящите Национални празници, оглеждайки се в всички хора наоколо, също като Вас забили в трафика и да се почувствате сякаш сте част от едно голямо семейство....

ЗАЩОТО НИЕ ТАКА СЕ ЧУВСТВАМЕ!

И като едно голямо семейство вашия дом е и наш дом, също както и обратното... За някой звучи страшно, но това е философията ни! 

Разказва ли Ви се..?! 

Ние можем само да Ви изслушаме внимателно и това не е малко! 

Как си представяте бъдещия изглед на вашето жилище? Какво искате да изпитате, след изпълнението на бъдещия ремонт...... Каква е ВИЗИЯТА ВИ?

" ЗАОБИКАЛЯЩИЯ НИ СВЯТ Е ОТРАЖЕНИЕ НА САМИТЕ НАС"

Как ще изразите себе си, зависи само от Вас! 

Защото строителството е занаята ни и като занаятчии в областта, можем да Ви насочим към целта. Вие вече имате представата за бъдещия Ви дом, остава единствено да се доверите на опита и професионализма подплътени от  ЖЕЛАНИЕТО НИ ВСЯКО КЪТЧЕ ОТ СОФИЯ ДА БЪДЕ ПРЕКРАСНО МЯСТО! 

bottom of page