top of page

ЗАВЪРШВАНЕ И РЕМОНТ НА НОВО ЖИЛИЩЕ

Ако Ви предстои стартиране / завършване на нова сграда с инвестионна цел - продажба на жилищни, офис или бизнес площи, то ние желаем да Ви направим следното предложение за партньорство :

След, като сте продали всички или по-голямата част от площите на сградата ви - завършени по БДС или сте все още на етап-разрешение за строителство, всеки настоящ или бъдещ собственик на нов имот ще бъде принуден, тепърва след завършване сградата на акт 16 да търси различни строители, изпълнители, търговци на материали, мебелни фирми, интериорен дизайнер и други за да завърши имота си. Всички специалисти и участници от бранша на строителното предприемачество знаем, че това е изключително трудна и рискована задача, особено за потребители без опит на пазар пълен с посредствени изпълнители и търговци.

1

СТРОИТЕЛЕН РЕМОНТ

2

КЛИМАТИЗАЦИЯ И ОТОПЛЕНИЕ

3

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

ЧАСТНИ ИМОТИ

4

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА БАНЯ

5

МЕБЕЛИ

6

ТЪРГОВИЯ НА МАТЕРИАЛИ

7

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Ние имаме богат опит в подобнен тип управление на проекти, а вие имате готов пазар от клиенти, които ви се доверяват, така че заедно можем да бъдем полезни за нашите клиенти, а и за нас самите. Всеки клиент ще се възползва от уникалния шанс месеци преди да получи владението на своя имот да разполага с оферти и подписани договори от качествени изпълнители и търговци за завършване на своя имот т.е. той ще има възможността и времето да се подготви финансово. 

Средната цена за завършване на ново жилище закупено по БДС е около 200 евро / м2, а това включва разходите по горе-посочените точки 1,2,3,4,5,6,7 , които ние можем да предложим и изпълним на клиентите ви, веднага след като ни свържете със тях

ПРЕДИМСТВА ЗА КЛИЕНТИ

1

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЗАВЪРШЕНОСТ

2

ГАРАНЦИЯ НА ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ

3

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА НА ОФЕРТАТА

4

ИЗБОР НА 1 ИЛИ ПАКЕТ УСЛУГИ

5

ПЛАНИРАНЕ НА ЗЕЛЕНО

6

ЗАПАЗЕНИ ОБЩИ ЧАСТИ 

Качествено изпълнение на строителния ремонт и обзавеждане, под общ контрол.

Сигурен изпълнител гарантиран от инвеститора на сградата. Който изпълнява повече от един ремонт.

Офертата е типова за група от клиенти, което позволява оферирането на най-добри пазарни цени

Всеки клиент има възможността да се възползва от една услуга, част от услуги или целия пакет услуги предложен от нас

Още при покупка на ново жилище, дори в сграда на зелено, клиента има възможност да получи оферта за довършителните работи и обзавеждане

Като масов изпълнител по завършване на имотите в сградата, ние носим отговорност за запазването и възстановяването външния вид на общите части за наша сметка.

ПРЕДИМСТВА ЗА ИНВЕСТИТОР

1

ДОВОЛНИ КЛИЕН-

ТИ И ПРЕПОРЪКИ

Вие помагате на клиентите ви в тежката задача да завършат имотите им по най-добрия и лесен начин, което няма да остане незабелязано.

2

БЕЗ МАТЕРИАЛНА ОТГОВОТНОСТ

От вас е необходима единствено препоръка на услугите ни. Ние носим цялата отговорност за услугата.

3

ЗАЩИТА НА КАЧЕСТВОТО

4

ЗАПАЗЕНИ ОБЩИ ЧАСТИ 

След, като влезем в сградата завършена по БДС, ние като строители ще защитим строителното качество изпълнено от вас в завършен вид.

Като масов изпълнител по завършване на имотите в сградата, ние носим отговорност за запазването и възстановяването външния вид на общите части за наша сметка.

СХЕМА НА РАБОТА

1. ВИЕ НИ ПРЕДОСТАВЯТЕ

ЧЕРТЕЖИ НА 

СГРАДАТА

3. ВИЕ РАЗПРАЩАТЕ ОФЕРТИТЕ ИНДИВИДУАЛНО ЗА ВСЕКИ ЕДИН КЛИЕНТ

2. НИЕ ИЗГОТВЯМЕ ОФЕРТА ЗА ВСЕКИ ЕДИН АПАРТАМЕНТ ПО ТОЧКИ 1,2,3,4,5,6,7

Всеки клиент може да избере една, група или целия пакет от услуги. Може да си направи план във времето и финансова рамка, спрямо която да се приготви навреме с кредитно финансиране или лични средства.Още при покупка на ново жилище, дори в сграда на зелено, клиента има възможност да получи оферта за довършителните работи и обзавеждане

Вие ни предоставяте архитектурни и други чертежи от сградата ви, в колкото по ранен етап, толкова по-добре. Ние изготвяме индивидуална оферта за всеки един имот от сградата, независимо, дали той е резервиран, купен или свободен. Така, че всеки ваш клиент закупувайки имот, получава предимството да получи оферта и за всички довършителни работи в същия момент на покупката или достатъчно рано, преди да е дошъл момента за това.

За Контакти 

Благодаря за отделено време. Ако проявявате интерес от предложението ни, може да се свържете с нас, чрез контактната ни форма или да се обадите на посочения телефон.

Thanks! Message sent.

Телефон за Kонтакти:

0879 / 436030
ОБАДЕТЕ НИ СЕ
за Kонсултация и Oглед​
bottom of page